TENTANG KAMI

SHANGHAI COMI AROMA CO., LTD.

COMI AROMA mangrupikeun perusahaan suplai bungkusan anu didirikeun di Shanghai, Cina di 2010. Ti saprak didamel, kami paling dikenal pikeun Produk Kaca Flint Tinggi, nanging ayeuna, kalayan aksés ka langkung ti 25 tungku, urang tiasa nampung mesen sadaya bentuk, ukuran, sareng warna dina jilid ageung sapanjang taun. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan seueur industri anu kalebet kosmetik, diffuser, parfum, tabung kaca, sareng farmasi, sareng botol panyiraman. Kami mastikeun yén barang-barang custom sareng stock kami didamel kana standar kualitas anu paling luhur sareng rutin aya di Amber, Green, Flint, sareng Cobalt Blue.

PRODUK

PAKETAN Eco-FRIENDLY AND SUSTAINABLE!